ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Όταν στην επαγγελματική σου πορεία συναντάς ανθρώπους και μετά συνεργάτες τότε το αποτέλεσμα ειναι θετικό!

Στη ζωή μας επιλέξαμε να κάνουμε αυτό το επάγγελμα , είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις , και μπορούμε .

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

#eimasteena

 

NEPAKOS

Ήταν χαρά μου να εργαστώ  με τον  Αλεξ και να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, απίθανος επαγγελματίας, φοβερός εργοδότης μα πάνω από όλα φοβερός άνθρωπος.. μου έδωσε πολλά εφόδια όχι μόνο για την κομμωτική αλλά και για την ζωή.

TSAKALOS

Σαν πρώτη μου έμπειρα στον χώρο εργασίας ήταν απλά περίφημα! Το κλίμα, οι συνάδελφοι, οι συνθήκες εργασίας και βεβαίως η ζωή έξω από το μαγαζί που μείναμε όλοι φίλοι !
Περνάνε γνωσεις καθημερινά μπροστά στα μάτια σου από τον αγαπητό και γνωστό σε όλους αλεξ 
Μαζί με ευκαιρίες που σου  δίνει για να εξελιχθείς και επαγγελματικά αλλά και στη ζωή σου !
Υπέροχος άνθρωπος υπέροχη δουλειά 
Υπέροχη ομάδα !

MARIA KLIMANTAKI

Το κλίμα , οι συνθήκες εργασίας είναι το πάν για να συνεργαστείς με τον Αlex ! Μέσα απο αυτο το μπαρμπέρικό σε καθημερινή βάση, πέρναμε γνώσεις , εμπειρία , εξειδίκευση ,οπ'ως και να γίνει είναι επαγγελματικό κομμάτι της ζωής.

ΑΝΤΏΝΗΣ

Αν με ρωτούσαν πως ήταν αυτήν η εμπειρία μου με τον Αλεξ θα έλεγα απλά εντυπωσιακή. Ανυπομονουσα να πάω στην δουλεια γιατί δεν το έβλεπα ως δουλεια. Τέλειο κλήμα, ευχάριστοι άνθρωποι και άψογοι στον τρόπο μεταδώσεις των γνώσεων. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας!

 

Subscribe Form

2373 022670

©2020 by Alex men's hair club. Proudly created with Wix.com